Τελευταία Νέα

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Θα μάθεις...

μέσα από δεκάδες μάχες στα χαρακώματα της ζωής, ότι ο αυτός-η που θα σου πει «σε αγαπώ…., για πάντα θα είμαι κοντά σου….»
θα φανεί και θα αποκαλύψει τα αισθήματα του, την αφοσίωση και την αγάπη του, το αληθινό του δηλαδή πρόσωπο, σε ώρες δύσκολες και επικίνδυνες. 

Σε στιγμές που θα χειρίζεσαι την σωτηρία της ψυχής και του κορμιού σου, της ζωή σου ολάκερης. Όταν οι πολλοί θα έχουν εξαφανιστεί, ρουφώντας τα σάλια και τα πλατιά λόγια που έριξαν στο κατώφλι σου, τότε που ήσουν ο κλόουν της παρέας, το καλό παιδί, ο μεγάλος ευεργέτης και γέροντας.

Θα έρθει η ώρα που θα αποκαλυφθεί με οδύνη, ότι πολλοί πλησίασαν και έπαιξαν τον ρόλο τους καλά, για το ατομικό και μόνο όφελος. Γιατί σε είχαν ανάγκη. Άλλοι για να καθρεφτίσουν την νάρκισση προσωπικότητας τους και πολλοί για να σε φιλήσουν στον κήπο της Γεσθημανή αφού πρώτα θα τους έχει σκανδαλωδώς ευεργετήσει. 

Άλλωστε ο μεγαλύτερος εχθρός είναι εκείνος που κάποτε έφαγε και ήπιε ελπίδα και φώς από την καρδιά σου, 
τότε που δεκάδες φιλιά ζωής τον έσωσαν από τον σπαραγμό και την απώλεια.
Τότε για πρώτη φορά θα καταλάβεις, ότι ο μαθητής είναι ο προδότης, 
ότι το «σε αγαπώ» σήμαινε σε χρησιμοποιώ.....

π.Λίβυος

3 σχόλια:

  1. Άουτς. Οι παρατρεχάμενοι, οι αυλικοί, οι κόλακες, οι γλοιώδεις. Μόνο που αυτοί στο τέλους μένουν χωρίς φίλους, οι υπόλοιποι παθαίνουμε ανοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβως αυτος που περιγραφει ο πάτερ Λίβυος είναι ο μεγαλύτερος εχθρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑ ΧΑ ναι πατέρα Λίβυε το έχω βιώσει και γω , αυτό... τι θα έκανα στη ζωή μου χωρίς εσένα κ.λ.π κ.λ.π και μετα από λίγο καιρό αφού ρούφηξε ότι μπορούσε έγινα ο χειρότερος της εχθρός δεν πειράζει αστους να βράζουν στο καζάνι της αχαριστίας τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμή παράκληση τα σχόλια να γίνονται με ελληνικούς χαρακτήρες:)